Lepet Krila d.o.o., za unapređenje kvalitete života vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala karmenbuneta.com koje podliježe u nastavku navedenim na ovoj stranici Uvjeti korištenja.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala karmenbuneta.com

Korištenjem ove web stranice prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, kao i  izmjene i dopune donesenim od strane vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.
Poželjno je da se prije korištenja upoznate sa svim pravilima korištenja i općim uvjetima navedenim u nastavku.

Uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala karmenbuneta.com, a čiji je vlasnik Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života, strogo je zabranjeno i potpuno neprihvatljivo

•javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja portala karmenbuneta.com, odnosno njegovog vlasnika Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života

•Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

•Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

•Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

•Manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala

•Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

•Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardver

Vlasnik portala, Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života, zadržava pravo ukloniti sav sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Lepet Krila d.o.o., za unapređenje kvalitete života ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, pravodobnost i cjelovitost objavljenih podataka i točnost veza na druge web stranice s obzirom na mogućnost ljudske pogreške.

U slučaju pogrešnih podataka molimo posjetitelje da nas o istima izvijeste na e-mail adresu: karmenbuneta@yahoo.com kako bi ih mogli ispraviti.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu karmenbuneta.com.

Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijale portalu, jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Autorska prava

Sadržaj na portalu je zaštićen autorskim pravima.
Kopiranje, mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu vlasnika portala.

Sadržaj se može prenositi jedino i isključivo uz pismeno dopuštenje, potpis portala karmenbuneta.com i linka na originalan tekst na portalu.

U koliko ste pronašli tekst na portalu a na kojem je naveden drugi autor  ili portal, molimo da popratite link i kontaktirate autore za dozvolu daljnjeg objavljivanja.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala karmenbuneta.com kao i vlasnika portala Lepet Krila d.o.o. za poboljšanje kvalitete života, te je podložno tužbi. Isto vrijedi i za tekstove i objave koje se nalaze na portalu a imaju za izvore druge stranice ili portale.

Svaki članak, slika ili video uradak koji su preneseni s drugih stranica i portala, ili su javni ili su preneseni su uz dozvolu autora ili uz dozvolu određenog portala, te za njihovo daljnje prenošenje portal karmenbuneta.com ne može dati dozvolu.

Za videa, članke, slike, tekstove koji su preneseni sa stranica na kojima nisu jasno navedeni uvjeti, podrazumijevamo da ne kršimo autorska prava te da ih je dozvoljeno prenijeti uz navedenog autora i link na originalni tekst.

U koliko nije bili moguće utvrditi originalan izvor i autora te isti nisu navedeni, ispričavamo se i molimo vas da nam se javite kako bi ovisno u dogovoru s vama članak, video ili sliku uklonili ili dodali vas kao autora

Za cjelokupni sadržaj u objavljenim člancima, njihovu kvalitetu, sadržaj, točnost, istinitost, namjenu i ispravnost, jamče osobno njihovi autori ili portali.
Portal karmenbuneta.com glede toga ne snosi, ne preuzima i ne podliježe nikakvoj materijalnoj ili nematerijalnoj odgovornosti.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na portalu karmenbuneta.com vode na web stranice trećih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom portala karmenbuneta.com i Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života, te nisu odgovorni za sadržaj tih stranica. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost te portal kao ni vlasnik portala Lepet Krila d.o.o. nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ovaj portal ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.

Neke fotografije na sučelju našeg portala preuzete su s besplatnih izvora i share portala i koriste se najboljoj i nekomercijalnoj namjeri (Fair use).
U koliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava, molimo vas da nas obavijestite o tome te ćemo je u najkraćem roku skinuti.

Videa, fotografije, ilustracije kojima je poznat autor, ili su javno dostupne na korištenje ili su objavljene uz dopuštenje autora te isto tako i potpisane imenom i prezimenom autora, ili je postavljen link na poveznicu.

Svi Google oglasi i oglasi ostalih trećih strana koji se prikazuju na portalu su oglasi nama nepoznatih oglašivača i Google je taj kome se ti oglasi plaćaju.
Sukladno tome, za sadržaj tih oglasa ne odgovaramo, niti snosimo odgovornost kako ćete koristiti proizvode ili usluge koje ćete naći klikom na te oglase.
Sve oglase koristite na vlastitu odgovornost.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav portala karmenbuneta.com kao ni vlasnika portala Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života.
Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Ne dozvoljavaju se uvredljivi i pogrdni komentari ili komentari koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Promjene uvjeta korištenja

Portal karmenbuneta.com kao i vlasnik portala Lepet Krila d.o.o. za unapređenje kvalitete života, zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala bez prethodne najave, te ne odgovara za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

error: 🚫