Za sve koji volite meditativno iskustvo iz udobnosti svojega doma, putem kojeg se možete istodobno opustiti i iscjeljivati svoje tijelo a pritom ne gubeći vrijeme na putovanje ni izlazak iz oaze svojega mira, u nastavku su bioterapije kroz meditaciju raznih tema.

U vrijeme koje Vama odgovara  ćete imati priliku posvetiti se sebi i svojim željama i shodno tome svom unutarnjem i vanjskom napretku.

Na blag, nježan i zabavan način, kroz ovu lako prateće bioterapije zaranjati ćete u najdublje kuteve svoje podsvijesti. Iznositi ćete na svjetlo dana sve dugo nakupljano, zaboravljeno i potisnuto kako bi nježno rasvijetliti svaki kutak sebe i dopustili Božanskoj iskri u vašim srcima da plamti i prožima čitavu divotu vašeg bića.

Na kraju svake bioterapije biti će dovedeni u ravnotežu i harmoniju sve Vaše čakre, fizičko tijelo i sva energetska tijela, hormoni i aura, te otvoreni i potaknuti intuitivni centri da vam služe na najbolji i najuzvišeniji način i da ih s lakoćom koristite u svakodnevnom životu.

Bioterapijama je moguće prisustvovati u sjedećem ili ležećem položaju, ovisno o Vašim željama i mogućnostima.

Sve bioterapije možeš raditi u bilo koje doba dana no imaj na umu da ti one najčešće dodaju dosta veliku količinu energije.

Iz tog razloga je bitno da probaš samoj sebi naći vrijeme koje ti najviše odgovara.

Nikakvo predhodno znanje niti iskustvo nisu potrebni jer je tijek osmišljen tako da je prilagođen jasan i razumljiv svim razinama iskustva i znanja.

Uz to, sve ide kroz pratnju. I vrlo ćeš brzo i lako pohvatat tijekom same terapije.

Nakon svake bioterapije bitno je da piješ primjerenu količinu vode kako bi tvoje tijelo lagano izbacilo sve nečistoće iz organizma.

Prilikom preslušavanja snimke moguće je osjetiti trnce, toplinu/vručinu, pritisak, peckanje, uspavanost i razne druge senzacije. Sve je u redu, samo se opustite…

Link na YouTube